Про надання дозволу КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на укладання договорів на постачання природного газу та переведення боргу КП «Стебниктеплоенерго» ДМР перед НАК «Нафтогаз України» та АТ «Львівгаз» на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР

30.08.2021 3240

Про надання дозволу  КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР  на укладання договорів на постачання природного газу та переведення боргу  КП «Стебниктеплоенерго» ДМР перед  НАК «Нафтогаз України» та АТ «Львівгаз»  на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу
КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР
на укладання договорів на постачання
природного газу та переведення боргу
КП «Стебниктеплоенерго» ДМР перед
НАК «Нафтогаз України» та АТ «Львівгаз»
на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР

Беручи до уваги звернення комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради, рішення сесії Дрогобицької міської ради від 22.04.2021р. №294 Про реорганізацію юридичної особи – комунальне підприємство «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 22407995 ) шляхом приєднання до комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 05445563), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол №____ від ________2021 ) та постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій рішення постійної депутатської комісії з питань планування бюджету і фінансів (протокол № ____від ________2021 ), відповідно до ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 23, 73-2, 78, 78-1 «Господарського кодексу України», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (І.Хомяк) на укладення з ТзОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» договору на постачання природного газу.
2. Доручити КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (І.Хомяк) укласти договір на постачання природного газу з ТзОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».
3. Надати дозвіл КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (І.Хомяк) та
КП «Стебниктеплоенерго» ДМР (А.Радловський) укласти договори переведення боргу відповідно до яких зобов’язання
КП «Стебниктеплоенерго» ДМР перед НАК “Нафтогаз України” будуть передані КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на загальну суму 17476156,52грн.
4. Надати дозвіл КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (І.Хомяк) та
КП «Стебниктеплоенерго» ДМР (А.Радловський) на укладення договору переведення боргу КП «Стебниктеплоенерго» ДМР перед АТ «Львівгаз» на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на суму заборгованості, яка склалась на дату підписання договору.
5. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну
комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту