Про надання дозволу КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на збільшення кредитної лінії та продовження терміну її дії

11.03.2019 388

Про надання дозволу  КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР  на збільшення кредитної лінії   та продовження терміну її дії

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2019р. №_______

Про надання дозволу
КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР
на збільшення кредитної лінії
та продовження терміну її дії

Для забезпечення стовідсоткової оплати заборгованості за спожитий природній газ в опалювальний сезон 2018 – 2019 рр., як головної умови для отримання обсягів природнього газу на наступний опалювальний сезон, надати комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради дозвіл на отримання Відновлювальної кредитної лінії в розмірі 1 800 000,00 грн. строком на 12 місяців в ПАТ АКБ «Львів», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол № ____ від ) і постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку ( протокол № ___ від ), керуючись ч.26 ст.26, ч.5 ст.60, ч.1 ст.70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради на отримання Відновлювальної кредитної лінії в розмірі 1 800 000,00 грн. строком на 12 місяців в ПАТ АКБ «Львів».
2. Доручити комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (І.Хом’як) підготувати необхідні документи для отримання Відновлювальної кредитної лінії в розмірі 1 800 000,00 грн. строком на 12 місяців в ПАТ АКБ «Львів»
3. Зобов’язати комунальне підприємство «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (І.Хомяк) проводити погашення кредитних зобов’язань згідно з чинним законодавством та умовами Відновлювальної кредитної лінії в розмірі 1 800 000,00 грн. строком на 12 місяців, що буде укладено з ПАТ АКБ «Львів»
4. Доручити директору комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (І.Хомяк) підписати договір Відновлювальної кредитної лінії в розмірі 1 800 000,00 грн. строком на 12 місяців в ПАТ АКБ «Львів»
5. Передати в іпотеку ПАТ АКБ «Львів» наступне майно: Нежитлову будівлю котельні, 2 Б, загальною площею 755,9 кв.м., Нежитлову будівлю адміністративного копусу, 3 А, загальною площею 864,3 кв.м., за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Індустріальна,1А.
6. Доручити міському голові Кучмі Т.Я. підписати з ПАТ АКБ «Львів» договір іпотеки зазначеного вище нерухомого майна.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та іцнвестицій (Р.Курчик) та, з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля транспорту та зв’язку (А.Янів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту