Про надання дозволу КП «Стебниктеплоенерго» ДМР на укладання договорів на постачання природного газу та переведення боргу перед НАК «Нафтогаз України» та АТ «Львівгаз» на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР

30.08.2021 3239

Про надання дозволу  КП «Стебниктеплоенерго» ДМР на укладання договорів на постачання природного газу та переведення боргу  перед НАК «Нафтогаз України» та АТ «Львівгаз»  на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу
КП «Стебниктеплоенерго» ДМР
на укладання договорів на постачання
природного газу та переведення боргу
перед НАК «Нафтогаз України» та АТ «Львівгаз»
на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР

Беручи до уваги звернення комунального підприємства «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради, рішення сесії Дрогобицької міської ради від 22.04.2021р. №294 Про реорганізацію юридичної особи – комунальне підприємство «Стебниктеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 22407995 ) шляхом приєднання до комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 05445563), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол № ____від _______2021) та постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій рішення постійної депутатської комісії з питань планування бюджету і фінансів (протокол № ____ від ________2021), відповідно до ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 23, 73-2 78, 78-1 «Господарського кодексу України», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл КП «Стебниктеплоенерго» ДМР (А.Радловський) на укладення з ТзОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» договору на постачання природного газу.
2. Доручити КП «Стебниктеплоенерго» ДМР (А.Радловський) укласти договір на постачання природного газу з ТзОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».
3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну
комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту