Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок

03.12.2021 4463

Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____


Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком»
Дрогобицької міської ради на розроблення проєкту
землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши клопотання КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради, беручи до уваги, що підприємство утримується та проводить діяльність за рахунок коштів місцевого бюджету, а також рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 36 від 30.11.2021р.), керуючись статтями 12,92,118,ч.4 п.2 ст.134 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій» і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування будівель торгівлі:
1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 270 кв. м., на вул. Бориславській, м. Дрогобич, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.
1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв. м., на перехресті вул. І.Франка і Т.Шевченка, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.
1.3. Земельну ділянку орієнтовною площею 60 кв. м. на вулиці В. Великого, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.
1.4. Земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв. м. на перехресті вул. В.Великого та В.Чорновола в м. Дрогобичі, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.
1.5. Земельну ділянку орієнтовною площею 60 кв. м. на вулиці П. Орлика, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

2. Надати дозвіл КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (Код КВЦПЗ 01.01):
2.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 20,0000 га., на території с. Раневичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (Код КВЦПЗ 01.01).

3. КП «Фермерське господарство «Тарком», звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту