Про надання дозволу Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради Львівської області на влаштування стінопису (муралу) на вул. Грушевського 136 в м. Дрогобич

01.05.2024 8074

Про надання дозволу Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської  ради  Львівської області на влаштування стінопису (муралу) на вул. Грушевського  136 в м. Дрогобич

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання дозволу Ліцею №16
імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради
Львівської області на влаштування стінопису (муралу)
на вул. Грушевського 136 в м. Дрогобич  

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», розглянувши ініціативу Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради Львівської області щодо нанесення стінопису (муралу) на фасаді вхідної групи Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради Львівської області згідно п. 3.2.9. «Правил благоустрою міста Дрогобича», враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Протокол від _________ № ___) міська рада вирішила:

1.Дати дозвіл Ліцею №16 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької міської ради Львівської області на влаштування стінопису (муралу) на вул. Грушевського, 136 в м. Дрогобич (на фасаді вхідної групи), відповідно до поданої ескізної пропозиції згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту