Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей

11.10.2021 3741

Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

 Про надання дозволу на безкоштовну
передачу матеріальних цінностей

Розглянувши службову записку начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності (М. Оршанська), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 15 від 07.10.2021 року), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на баланс Дрогобицького механіко-технологічного фахового коледжу згідно з додатком №1.
2. Дрогобицькому механіко-технологічному фаховому коледжу взяти на баланс матеріальні цінності згідно з додатком №1.
3. Виконання даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М.Оршанська).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту