Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей

18.04.2024 7970

Про надання дозволу на  безкоштовну передачу  матеріальних цінностей

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання дозволу на
безкоштовну передачу
матеріальних цінностей  

Розглянувши звернення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради № 3-34/2174 від 08.04.2024 р., №3-34/1643 від 21.03.2024р., начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради №173 від 17.04.2024р., з метою ефективного використання матеріальних цінностей, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №____від_____________2024 року), керуючись ст. ст. 25,26,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на баланс управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, згідно з додатком № 1.
1.1. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради прийняти та поставити на баланс матеріальні цінності, згідно з додатком № 1.
2. Надати дозвіл управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей з балансу управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на баланс КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради, згідно з додатком № 2.
2.2. КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради прийняти та поставити на баланс матеріальні цінності, згідно з додатком №2.
3. Виконання даного рішення покласти на управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю.О.).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту