Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей

18.11.2021 4011

Про надання  дозволу  на безкоштовну  передачу матеріальних цінностей

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на безкоштовну
передачу матеріальних цінностей

Розглянувши службові записки начальника фінансового управління (О. Савран), начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності (М. Оршанська), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протоколи № 17 від 04.11.2021 року, № 18 від 18.11.2021 року), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл фінансовому управлінню виконавчих органів Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей з балансу фінансового управління виконавчих органів Дрогобицької міської ради на баланс спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з велоспорту «Медик», згідно з додатком №1.
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей з балансу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради на баланс ГО «Молодіжна організація «Права молодь», згідно з додатком №2.
3. Спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву з велоспорту «Медик» взяти на баланс матеріальні цінності згідно з додатком №1.
4. ГО «Молодіжній організації «Права молодь» взяти на баланс матеріальні цінності, згідно з додатком №2.
5. Виконання даного рішення покласти на фінансове управління виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Савран), відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанська).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту