Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей

06.06.2022 5074

Про надання дозволу на   безкоштовну передачу   матеріальних цінностей

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

 Про надання дозволу на
безкоштовну передачу
матеріальних цінностей

Розглянувши звернення начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба), з метою ефективного використання матеріальних цінностей, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 26 від 02.06.2022 року), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька районна лікарня» Дрогобицької міської ради для потреб відокремленого структурного підрозділу Раневицької амбулаторії загальної практики сімейної медецини згідно з додатком №1.
1.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради створити комісію з приймання-передачі матеріальних цінностей.
2. Надати дозвіл КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей для потреб військової частини А1108, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька,64, згідно з додатком №3.
2.1. КНП «Дрогобицькій міській лікарні №1» створити комісію з приймання передачі матеріальних цінностей.
3. Виконання даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту