Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів

03.12.2021 4181

Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на виготовлення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва
індивідуальних гаражів

Розглянувши заяви фізичних осіб та матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 22 від 30.07.2021р., № 25 від 10.09.2021р., № 31 від 26.10.2021р., № 33 від 12.11.2021р., № 34 від 16.11.2021р., № 35 від 26.11.2021р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуального гаражу:
1.1. Стецику Івану Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 55 кв. м. на вул. Будівельній, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Пелещаку Тарасу Андрійовичу, прож. с. Раневичі, Дрогобицького району, земельну ділянку площею 92 кв. м. на вул. Раневицькій, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Петрику Василю Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 50 кв. м. на вул. Холмській, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Шаблі Михайлу Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв. м. на вул. М. Грушевського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Снітко-Нечипір Христині Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 80 кв. м. на вул. Самбірській, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.6. Лелюку Ігорю Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 24 кв. м. на вул. М. Грушевського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.7. Чернецькій Ірині Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв. м. на вул. М. Грушевського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.8. Жгуті Ярославу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 40 кв. м. на вул. Грушевського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.9. Ігнатьєвій Христині Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 27 кв. м. на вул. Чапельського, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.10. Хом’як Наталії Тарасівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 23 кв. м. на вул. Стуса, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Москалик Лесі Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 90 кв. м. на вул. Чорновола, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. Николину Юрію Ярославовичу, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку площею 50 кв. м. на вул. Є. Коновальця, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.13. Денезі Петру Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 90 кв. м. на вул. Чорновола, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.14. Кузнєцову Валерію Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 93 кв. м. на вул. І. Франка, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.15. Летнянчин Ірині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 41 кв. м. на вул. Прорізній, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.16. Белінському Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 33 кв. м. на вул. Стрийській, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.

2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту