Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів

10.01.2022 4544

Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на виготовлення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва
індивідуальних гаражів

Розглянувши заяви фізичних осіб та матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ч. 2 ст. 27 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуального гаражу:
1.1. Стефанишин Оксані Євгеніївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 73 кв. м. на Майдані Злуки в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Мацигін Оксані Григорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 69 кв. м. на вул. Карпенка – Карого в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Кундику Оресту Миколайовичу, прож. с. Сторона Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 29 кв. м. на вул. Чапельського в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Терлецькому Сергію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв. м. на вул. Княгині Ольги в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Флюнту Івану Юліановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 51 кв. м. на вул. М. Грушевського в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.6. Яцюшці Івану Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв. м. на Майдані Злуки в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.7. Романчаку Володимиру Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 32 кв. м. на вул. Цвинтарній в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.8. Мацигіну Миколі-Ярославу Руслановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 61 кв. м. на вул. Карпенка – Карого в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.9. Пирожик Оксані Володимирівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 38 кв. м. на вул. Вячеслава Чорновола в м. Стебнику, для будівництва індивідуального гаражу.
1.10. Яцуляк Галині Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв. м. на вул. Сахарова в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Баневській Ганні Анатоліївній, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 70 кв. м. на вул. Сахарова в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. Сороці Лесі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 80 кв. м. на вул. Фабричній в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.13. Пирожику Івану Зеновійовичу, прож. с. Орів Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 36 кв. м. на території с. Болехівці Дрогобицького району, для будівництва індивідуального гаражу.
1.14. Ковальській Галині Омелянівній, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 75 кв. м. на вул. Трускавецькій, 24/1 в м. Стебнику , для будівництва індивідуального гаражу.
1.15. Околович Людмилі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв. м. на вул. Стрийській в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.16. Городиському Богдану Львовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 51 кв. м. на вул. Сагайдачного в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.17. Хом’яку Роману Стефановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 29 кв. м. на вул. Війтівська Гора в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.18. Слободяну Івану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 36 кв. м. на вул. В. Великого в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.19. Левицькій Ірині Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 75 кв. м. на вул. М. Грушевського в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.20. Матківській Тетяні Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 78 кв. м. на вул. М. Грушевського в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.21. Фідик Олені Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв. м. на вул. 22 Січня в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.22. Батюк Зінаїді Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв.м. на Майдані Злуки в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.23. Лукавському Ігорю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 34 кв. м. на вул. І. Верхратського в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.24. Прим’як Наталії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 28 кв. м. на пров. Городньому в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.25. Васильківу Василю Ільковичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв. м. на вул. Княгині Ольги в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.26. Шевчуку Мирославу Богдановичу, прож. с. Лішня Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 50 кв. м. на вул. Трускавецькій в м. Стебнику, для будівництва індивідуального гаражу.
1.27. Роману Василю Руслановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 96 кв. м. на вул. Стрийській в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.28. Гнатківу Ярославу Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв. м. на вул. Рихтицькій, в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.29. Штурипіті Івану Васильовичу, прож. смт. Підбуж Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв. м. на вул. Грюнвальдській в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.30. Матіїшину Мирону Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв. м. на вул. Княгині Ольги в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.
1.31. Ковалю Миколі Миколайовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв. м. на вул. Калнишевського в м. Стебнику, для будівництва індивідуального гаражу.
1.32. Барщик Мар’яні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 60 кв. м. на вул. Бориславській в м. Дрогобичі, для будівництва індивідуального гаражу.

2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту