Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

09.05.2022 4954

Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на виготовлення
проектів землеустрою, що забезпечують
еколого-економічне обґрунтування
сівозміни та впорядкування угідь

Розглянувши звернення СПД – ФОП та юридичних осіб на розробку проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь, з метою раціонального використання земель, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від ____05.2022 р.) керуючись ст. 12, 79, 118, Земельного кодексу України, ст.25, 52 Закону України «Про землеустрій», і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указ Президента України №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь:
1.1. На земельну ділянку площею 5,1306 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району.
1.2. На земельну ділянку площею 2,2292 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району.
1.3. На земельну ділянку площею 20,0002 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району.
1.4. На земельну ділянку площею 6,9419 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району.
1.5. На земельну ділянку площею 6,9875 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району.
1.6. На земельну ділянку площею 2,9147 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району.
1.7. На земельну ділянку площею 2,0164 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району.
1.8. На земельну ділянку площею 21,1956 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Унятицької сільської ради Дрогобицького району.
1.9. На земельну ділянку площею 11,7392 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під сіножаття» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Унятицької сільської ради Дрогобицького району.
1.10. На земельну ділянку площею 21,0000 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Болехівської сільської ради Дрогобицького району.
1.11. На земельну ділянку площею 1,9026 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району.
1.12. На земельну ділянку площею 4,6447 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району.
1.13. На земельну ділянку площею 1,9078 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району.
1.14. На земельну ділянку площею 3,2235 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району.
1.15. На земельну ділянку площею 6,3155 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району.
1.16. На земельну ділянку площею 2,8025 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району.
1.17. На земельну ділянку площею 3,3664 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району.
1.18. На земельну ділянку площею 28,5164 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району.
1.19. На земельну ділянку площею 6,1337 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району.
1.20. На земельну ділянку площею 1,5634 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району.
1.21. На земельну ділянку 2002 площею 12,7978 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району.
1.22. На земельну ділянку площею 2,5037 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Лішнянської сільської ради Дрогобицького району.
1.23. На земельну ділянку площею 1,3000 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Михайлевицької сільської ради Дрогобицького району.
1.24. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 13.6181 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Долішньолужанської сільської ради Дрогобицького району.
1.25. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 4.0520 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Долішньолужанської сільської ради Дрогобицького району.
1.26. На земельну ділянку площею 4,9652 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Ступницької сільської ради Дрогобицького району.
1.27. На земельну ділянку орієнтовною площею 32,2816 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» на території колишньої Добрівлянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, звернутися до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства, для розроблення проекту землеустрою.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту