Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

06.06.2022 4923

Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на виготовлення
проектів землеустрою, що забезпечують
еколого-економічне обґрунтування
сівозміни та впорядкування угідь

Розглянувши звернення юридичних осіб на розробку проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь, з метою раціонального використання земель, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від ___.___.2022 р.) керуючись ст. 12, 79, 118, Земельного кодексу України, ст.25, 52 Закону України «Про землеустрій», і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги Указ Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 за № 64/2022 із змінами та доповненнями, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь:
1.1. Фермерському господарству «ГОДІВ В.+Р.Є.» (Р. Годів), на земельну ділянку площею 12,1408 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району.
1.2. Фермерському господарству «ГОДІВ В.+Р.Є.» (Р. Годів), на земельну ділянку площею 9,9000 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району.
1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАЛИЦЬКІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» (І. Зварич), на земельну ділянку площею 14,4000 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району.
1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАЛИЦЬКІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» (І. Зварич), на земельну ділянку площею 21,4000 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району.

2. Юридичним особам, зазначеним у цьому рішенні, звернутися для виготовлення зазначеної документації до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства, протягом 5 робочих днів з дня відкриття доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Державного земельного кадастру.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту