Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність під об’єктом нерухомого майна

18.04.2024 7954

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та включення в перелік  земельної ділянки несільськогосподарського  призначення, яка підлягає продажу у власність під об’єктом нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки та включення в перелік
земельної ділянки несільськогосподарського
призначення, яка підлягає продажу
у власність під об’єктом нерухомого майна

Розглянувши заяву юридичної особи, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 83 від 17.04.2024р.), керуючись ст. ст. 12, 127, 128, ч. 2 ст. 134 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», ст. 50 ЗУ «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати Дрогобицькій районній спілці споживчих товариств (М. Задорожний) дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 513 кв. м. на вул. Дрогобицька, 36 у с. Лішня Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
2. Включити в перелік Дрогобицькій районній спілці споживчих товариств (М. Задорожний) земельну ділянку несільськогосподарського призначення під об’єктом нерухомого майна, яка підлягає продажу у власність, орієнтовною площею 513 кв. м. на вул. Дрогобицька, 36 у с. Лішня Дрогобицького району, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
3. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, після затвердження документації із землеустрою та реєстрації права власності на вказану в цьому рішенні земельну ділянку за Дрогобицькою міською радою звернутись в Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради з метою укладення угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
4. Істотною умовою угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки визначити наступне: «Сума авансового платежу повинна становити не більше 20 % вартості земельної ділянки, визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки. Сума авансового внеску зараховується до ціни продажу земельної ділянки. У разі відмови покупця від укладення договору купівлі – продажу земельної ділянки сума авансового внеску не повертається».
5. Після поступлення коштів на визначений угодою на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки рахунок, Управлінню майна громади укласти у встановленому порядку угоду на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту