Про надання дозволу на виготовлення проекту «Детального плану території в районі провулків Тепличного та Квітневого в м. Дрогобичі»

09.08.2016 586

Про надання дозволу на виготовлення проекту  «Детального плану території  в районі провулків Тепличного та Квітневого  в м. Дрогобичі»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  ________ №______

Про надання дозволу на виготовлення проекту

«Детального плану території

в районі провулків Тепличного та Квітневого

в м. Дрогобичі»

Керуючись рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 05.01.2012 №436 та враховуючи положення Генерального плану м. Дрогобича відповідно до затвердженої містобудівної документації від 09.11.2012 №769 «Про коригування Генерального плану (внесення змін) м. Дрогобича», відповідно до ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.п.6 п.а ч.1 ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:

  1. Дати дозвіл на виготовлення проекту детального планування територій м. Дрогобича в районі пров. Тепличного та Квітневого.
  2. Організацію роботи по виготовленню проектної документації покласти на відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
  3. Розмістити повідомлення про початок розроблення проекту виготовлення детального плану території м. Дрогобича в районі пров. Тепличного та пров. Квітневого в місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті міської ради.
  4. Фінансування проекту детального планування територій в районі пров. Тепличного та пров. Квітневого м. Дрогобича здійснити за рахунок коштів місцевого бюджету (бюджету розвитку).
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

 

Міський голова                                                           Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту