Про надання дозволу на виготовлення проекту містобудівної документації «Детальний план території на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі»

06.03.2020 924

Про надання дозволу на виготовлення  проекту містобудівної документації  «Детальний план території на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________ № ______

Про надання дозволу на виготовлення
проекту містобудівної документації
«Детальний план території
на вулиці Володимира Винниченка
в місті Дрогобичі»

Керуючись рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 27.02.2020 №2210, відповідно до п.3 ст.8, п.2 ст.10, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.п.6 п.а ч.1 ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл на виготовлення проекту містобудівної документації «Детальний план території на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі»
2. Організацію роботи по виготовленню проектної документації покласти на відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
3. Розмістити повідомлення про початок розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території на вулиці Володимира Винниченка в місті Дрогобичі» на офіційному веб-сайті міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту