Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

18.04.2024 7956

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельних
ділянок в натурі (на місцевості) для ведення
товарного сільськогосподарського виробництва   

Розглянувши заяви фізичних осіб про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 83 від 17.04.2024р.), керуючись ст.12, 33, 791, пункту г ч.1 ст.81, 122 Земельного кодексу України, статей 25, 55 Закону України “Про землеустрій», статтями 2,3,5,11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):
1.1. Лесику Михайлу Степановичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 0,2146 га за межами с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Лесику Михайлу Степановичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 1,5495 га за межами с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.3. Черняк Катерині Романівні, прож. с. Брониця Дрогобицького району, на земельну ділянку орієнтовною площею 1,7723 га за межами с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.4. Черняк Катерині Романівні, прож. с. Брониця Дрогобицького району, на земельну ділянку орієнтовною площею 0,1629 га за межами с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.5. Грицьківу Михайлу Дмитровичу, прож. с. Брониця Дрогобицького району, на земельну ділянку орієнтовною площею 1,9101 га за межами с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.6. Грицьківу Михайлу Дмитровичу, прож. с. Брониця Дрогобицького району, на земельну ділянку орієнтовною площею 0,2559 га за межами с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Фізичним особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації із землеустрою. Розроблення технічної документації із землеустрою проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту