Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки

02.09.2016 456

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації з землеустрою  щодо встановлення меж  земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

___ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від «___»_________ 2016 року № ___

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації з землеустрою

щодо встановлення меж

земельної ділянки

Розглянувши клопотання про надання згоди на виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 31 від 23.08.2016 р.), керуючись статтями 12, 118, 123 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26  Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а :

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості):

1.1. ПАТ «Рівненафтобаза» (Ю. Кабюк), земельну ділянку орієнтовною площею 0,1592 га на вул. П. Орлика, 11/2, для обслуговування нежитлової будівлі.

  1. Юридичній особі, вказаним у п. 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова                                                                     Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту