Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

08.04.2024 7888

Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки для будівництва та  обслуговування будівель торгівлі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про надання дозволу
на виготовлення технічної документації
із землеустрою щодо інвентаризації
земельної ділянки для будівництва та
обслуговування будівель торгівлі     

Розглянувши заяву ТзОВ «ПЕК-ПОЛ» підприємства з іноземними інвестиціями (Ян ПЕЛЕХАЧ), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 81 від 04.04.2024 р.), керуючись ст.12, ст. 38, ст. 39, ст.791, ст.123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. На виконання рішення Дрогобицької міської ради від 22.02.2024 року № 2226 «Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності», з метою укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту, надати Товариству з обмеженою діяльністю «ПЕК-ПОЛ»» підприємству з іноземними інвестиціями (Ян ПЕЛЕХАЧ) дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 30 кв. м. на вул. Самбірській, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Юридичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту