Про надання дозволу на залучення овердрафту КП «Дрогобичводоканал»

21.11.2022 5360

Про надання дозволу на  залучення овердрафту  КП «Дрогобичводоканал»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на
залучення овердрафту
КП «Дрогобичводоканал»

Розглянувши клопотання начальника КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради щодо необхідності залучення кредитних коштів для уникнення відімкнення енергоживлення, яке може виникнути через нестачу обігових коштів, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради укласти Генеральний договір з АТ АКБ «ЛЬВІВ» з максимальним лімітом кредитування не більше ніж 10 000 000,00 грн (десять мільйонів гривень 00 копійок) терміном до 120 (сто двадцять) місяців та укладати у межах цього Генерального договору окремі кредитні договори, які будуть невід’ємною частиною Генерального договору на загальну суму, що не перевищує максимальний ліміт кредитування на терміни до 120 місяців.
У межах цього Генерального договору отримати овердрафт на загальну суму до 3 500 000,00 грн (три мільйони п’ятсот тисяч гривень 00 копійок) в АТ АКБ “ЛЬВІВ”, терміном не більше ніж 12 (дванадцять) місяців під відсоткову ставку не більше ніж 30% (тридцять) відсотків річних.
2. Для виконання зобов’язань КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради по Генеральному договору на кредитування, визначеному у пункті 1 цього рішення, який буде укладено з АТ АКБ «ЛЬВІВ», уповноважити міського голову Тараса Ярославовича Кучму підписати договір іпотеки, що укладається для забезпечення виконання зобов’язань за Генеральним договором з АТ АКБ «ЛЬВІВ» та передати в іпотеку АТ АКБ “ЛЬВІВ” нерухоме майно, а саме:
-нежитлове приміщення, загальною площею 1269,3 кв.м за адресою: Львівська область, м. Дрогобич, вул. Федьковича, 11 (адмін. корпус);
-нежитлове приміщення, загальною площею 1758,7 кв.м за адресою: Львівська область, м.Дрогобич, вул.Федьковича, 11 (ремонтно-механічна майстерня).
3. Уповноважити начальника КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Романа Миколайовича Шагала укласти та підписувати від імені КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради з АТ АКБ «ЛЬВІВ» Генеральний договорів кредитування, додаткові договори до нього та інші необхідні документи на виконання 1 і 2 пунктів цього рішення з правом визначення відсоткової ставки з обслуговування кредитів та решти істотних умов на власний розсуд.
4. Зобов`язати КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради (Р. Шагала) проводити погашення кредитних зобов`язань згідно з чинним законодавством та умовами договорів.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту