Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки та передачу в суборенду земельної ділянки

04.07.2022 5254

Про надання дозволу на зміну  конфігурації земельної ділянки  та передачу в суборенду  земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на зміну
конфігурації земельної ділянки
та передачу в суборенду
земельної ділянки

Розглянувши звернення ТзОВ торгово-виробничого підприємства «Заграва МГ» (М. Глубіш-Оленич) про надання згоди на зміну конфігурації земельної ділянки та передачу в суборенду земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 44 від 08.06.2022 р.), керуючись статтями 12, ч. 6 ст. 93, 102-1, 123, 124 Земельного кодексу України та Законом України «Про оренду землі», і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (зі зміною конфігурації земельної ділянки згідно з план-схемою пропозиції щодо зміни), для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку:
1.1. ТзОВ торгово-виробничому підприємству «Заграва МГ» (М. Глубіш-Оленич), на земельну ділянку площею 5000 кв. м. на вул. Самбірській, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:029:0118, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

2. Надати дозвіл ТзОВ торгово-виробничому підприємству «Заграва МГ» (М. Глубіш-Оленич), на передачу в суборенду орендованої земельної ділянки площею 5000 кв. м. на вул. Самбірській, кадастровий номер 4610600000:01:029:0118, на умовах, визначених в договорі оренди землі від 30 вересня 2019 року, укладеного між Дрогобицькою міською радою та ТзОВ торгово-виробничим підприємством «Заграва МГ» (М. Глубіш-Оленич), зареєстрованого 01.10.2019р. у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію речового права з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, на термін, що не перевищує терміну дії договору оренди землі без зміни її цільового призначення, юридичній чи фізичній особі, що здійснює діяльність відповідно до діючого законодавства України.

2. Юридичній особі, зазначеній у п. 1 цього рішення, звернутися до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства, для розроблення технічної документації із землеустрою. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту