Про надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки на вул. Спортивній, 44 в м. Дрогобичі

21.03.2024 7680

Про надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки  на вул. Спортивній, 44 в м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про надання дозволу на зміну цільового
призначення земельної ділянки
на вул. Спортивній, 44 в м. Дрогобичі

Розглянувши заяву юридичної особи про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від ___.___.2024р.), керуючись ст.12, ст. 20, ст. 92, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Тесті Фуд Планєт» (Олександр ЮРКОВ) на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 16451 кв.м. на вул. Спортивній, 44, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:054:0055, цільове призначення якої змінюється із земель «для розміщення та постійної діяльності інших, створених відповідно до законів України, військових формувань» у землі «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості».

2. Юридичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту