Про надання дозволу на облаштування благоустрою та парковки для легкових автомобілів на вул. Грушевського, 9А (біля торгово-офісної будівлі) в м. Дрогобич Львівської області

10.10.2023 3095

Про надання дозволу  на облаштування благоустрою та парковки  для легкових автомобілів на вул. Грушевського, 9А  (біля торгово-офісної будівлі) в м. Дрогобич Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2023 №_______

Про надання дозволу
на облаштування благоустрою та парковки
для легкових автомобілів на вул. Грушевського, 9А
(біля торгово-офісної будівлі) в м. Дрогобич Львівської області

Розглянувши заяву Дуцяк Ю.І. (адреса прож.: м. Дрогобич, вул. Фабрична, 43, кв. 3А), Добрянської В.І. (адреса прож.: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Шептицького, буд. 18, кв.12), Соломчак У.О. (адреса прож.: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Шептицького, буд. 4, кв. 7), Мацигін І.Л. (адреса прож.: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Самбірська, буд. 72, кв. 99) від 21.07.2023 № 07/Д-2460 щодо прохання надати дозвіл на облаштування благоустрою та парковки для легкових автомобілів на вул. Грушевського, 9А (біля торгово-офісної будівлі) в м. Дрогобич Львівської області згідно поданої схеми, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл Дуцяк Ю.І., Добрянській В.І., Соломчак У.О., Мацигін І.Л. на облаштування благоустрою та парковки для легкових автомобілів на вул. Грушевського, 9А (біля торгово-офісної будівлі) в м. Дрогобич Львівської області за власні кошти, відповідно до поданої схеми.
2. Роботи по влаштуванню благоустрою та парковки згідно п.1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Гр. Дуцяк Ю.І., Добрянській В.І., Соломчак У.О., Мацигін І.Л. забезпечують належне утримання і своєчасний ремонт влаштованого благоустрою та парковки згідно п. 1.
4. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради взяти на баланс влаштований благоустрій та паркову відповідно до поданої схеми.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова                                                        Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту