Про надання дозволу на перереєстрацію земельних ділянок

16.06.2021 3099

Про надання дозволу на перереєстрацію земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу
на перереєстрацію
земельних ділянок

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, з метою збільшення надходжень до бюджету від нарахувань збитків у вигляді збереженої орендної плати за землю, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 15 від 11.06.2021 р.), та рішення міської ради від 10.12.2020 р. №18 «Про початок реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньогаївської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долівшньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької, Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Снятинської, Ступницької, Унятицької сільських рад шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради та початок реорганізації виконавчого комітету Стебницької міської ради шляхом приєднання до виконавчого комітету Дрогобицької міської ради», керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на вчинення всіх необхідних дій для здійснення державної реєстрації за Дрогобицькою міською радою земельних ділянок, які перебувають в оренді юридичних та фізичних осіб, та які знаходяться на території, що належить до Дрогобицької міської ради.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради проводити перереєстрацію земельних ділянок у випадку продажу земельних ділянок та у інших випадках, встановлених законодавством.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту