Про надання дозволу на проведення інвестиційних конкурсів та укладення інвестиційних договорів

09.05.2022 4921

Про надання дозволу на проведення інвестиційних конкурсів та укладення  інвестиційних договорів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на проведення
інвестиційних конкурсів та укладення
інвестиційних договорів

Розглянувши службову записку начальника відділу – центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Тішиної О. від 27.04.2022 №304 , враховуючи рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради «Про затвердження Положення про порядок підготовки та проведення інвестиційних конкурсів щодо будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення на земельних ділянках, які знаходяться у користуванні комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради» від 28.12.2017 №305 із змінами та доповненнями, беручи до уваги Указ Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022р із змінами та доповненнями, внесеними згідно з Указами Президента № 133/2022 від 14.03.2022, № 259/2022 від 18.04.2022, Закон України «Про затвердження Указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні”, Закон України «Про правовий режим воєнного стану», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №______ від __________), керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на проведення інвестиційних конкурсів та укладення інвестиційних договорів про залучення інвесторів щодо об`єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення на земельних ділянках, які знаходяться у користуванні комунальних підприємств, установ, організацій Дрогобицької міської ради та речові права, на які не зареєстровані в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
2. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерина).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту