Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ФОП Волошин Л.Д.

04.05.2018 325

Про надання дозволу на розміщення  зовнішньої реклами ФОП Волошин Л.Д.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ______

Про надання дозволу на розміщення
зовнішньої реклами ФОП Волошин Л.Д.

Розглянувши звернення ФОП Волошин Л.Д., щодо надання дозволу на встановлення зовнішньої реклами, враховуючи рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2017 №6 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у м.Дрогобичі», керуючись Законом України «Про рекламу» та пп.13 п.а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Надати дозвіл на встановлення конструкцій зовнішньої реклами строком на п’ять років ФОП Волошин Людмилі Дмитрівні на рекламоносії типу «щит» на фасаді будинку за адресою вул. Т.Шевченка, 6, площею розміщення 8,3 м.кв., у кількості 2 одиниці.
2. Суб’єкту господарської діяльності, зазначеного в п.1 цього рішення укласти договір на користування місцем розміщення рекламного засобу з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради протягом п’яти робочих днів з моменту прийняття рішення.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту