Про надання дозволу на розміщення конструкції зовнішньої реклами у м.Дрогобичі по вул.Грінченка, 1а ФОП Тиховській Ірині Романівні

08.04.2024 3429

Про надання дозволу на розміщення конструкції зовнішньої реклами у м.Дрогобичі по вул.Грінченка, 1а ФОП Тиховській Ірині Романівні

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______

Про надання дозволу на розміщення конструкції
зовнішньої реклами у м.Дрогобичі по вул.Грінченка, 1а
ФОП Тиховській Ірині Романівні     

Розглянувши звернення ФОП Тиховської І.Р., щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, керуючись Законом України «Про рекламу» та пп.13 п. а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Надати дозвіл на встановлення зовнішньої реклами строком до 04.04.2026 року ФОП Тиховській Ірині Романівні, на рекламоносій типу «обємна просторова конструкція, що стоїть окремо» за адресою м.Дрогобич, вул.Грінченка, 1 а, розміром 7120 мм х 2470 мм у кількості 1 одиниця.
2. ФОП Тиховській Ірині Романівні:
2.1. До виконання робіт, пов’язаних зі встановленням конструкції зовнішньої реклами, приступити після отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
2.2. Розроблення необхідної технічної документації, монтаж (демонтаж) конструкції зовнішньої реклами здійснювати спеціалізованими підприємствами, установами чи організаціями.
3.Відповідальність за технічний стан конструкції зовнішньої реклами, порушення вимог техніки безпеки під час розміщення та експлуатації рекламоносія несе розповсюджувач зовнішньої реклами згідно із законодавством.
4.Відповідальність за виконання даного рішення покласти на управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова                                                        Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту