Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка)

29.03.2017 369

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2017 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків
(присадибна ділянка)

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи №55 від 28.02.2017 р., № 56 від 14.03.2017 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка):
1.1. Лудин Надії Орестівні, прож. на вул. Спартака, 32, земельну ділянку орієнтовною площею 647 кв. м. на вул. Спартака, 32, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Кирничанському Борису Ісидоровичу, прож. на вул. Братів Кіцилів, 44/1, земельну ділянку орієнтовною площею 660 кв. м. на вул. Братів Кіцилів, 44/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.3. Блажівському Юрію Олеговичу, прож. с. Болехівці, на вул. В. Лівого, 95, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Вербовій, 6/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.4. ОСББ «Добробут» (О. Маркевич), земельну ділянку орієнтовною площею 2604 кв. м. на вул. Стрийській, 62, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Юридичним та фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту