Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків

21.02.2017 376

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ
від «___»_________ 2017 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 49 від 04.01.2017р., № 50 від 12 січня 2016 р., № 51 від 17.01.2017р., №53 від 07.02.2017 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Лихві Михайлу Франковичу, прож. на вул. Є. Коновальця, 9/2, кв. 27, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличний, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Ревтьо Марії Павлівні, прож. на вул. Кн. Ольги, 4, кв. 53, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличний, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Токар Галині Василівні, прож. на вул. Є. Коновальця, 7/5, кв. 53, земельну ділянку орієнтовною площею 710 кв. м. на вул. Твердохліба, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Горіну Роману Володимировичу, прож. на вул. В. Великого, 80/1, кв. 27, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Петлюри, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Белз Оксані Іванівні, прож. на вул. Бориславська, 2, кв. 32, земельну ділянку орієнтовною площею 809 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Гамківу Павлу Ігоровичу, прож. на вул. В. Великого, 22, кв. 41, земельну ділянку орієнтовною площею 806 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Матчишин Назарію Михайловичу, прож. на вул. Воїнів УПА, 13/1, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Біль Ірині Ярославівні, прож. с. Далява, хутір Марципіль, на вул. Вишнева, 35, земельну ділянку орієнтовною площею 886 кв. м. на вул. Київській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту