Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) та технічної документації з землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельної ділянки

14.11.2016 487

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) та технічної документації з землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2016 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд
(присадибні ділянки) та технічної документації
з землеустрою щодо встановлення
та відновлення меж земельної ділянки

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи №37 від 04.10.2016 р., №38 від 18.10.2016 р., № 40 від 04.11.2016 р., №42 від 10.11.2016 р. ), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки):
1.1. Лісовичу Леву Васильовичу, прож. на вул. Пластунів, 57, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. на вул. Пластунів, 57, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Ігнацевичу Олександру Васильовичу, прож. на вул. В. Великого, 98/1, кв. 11 , земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Логвиненко Марії Йосипівні, прож. на вул. Шевченка, 33/1, кв. 5 , земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Кльоц Роману Дмитровичу, прож. на вул. Самбірська, 108/1, кв. 190, земельну ділянку орієнтовною площею 805 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Томчаку Володимиру Олексійовичу, прож. на вул. Коцюбинського, 9, с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 960 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Синишин Ользі Олексіївні, прож. на пров. Садовому, 7, земельну ділянку орієнтовною площею 935 кв. м. на пров. Садовому, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.7. ОСББ «Грушевського 89» (І.Масловська), земельну ділянку орієнтовною площею 2250 кв. м. на вул. М. Грушевського, 89, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.8. Барановичу Ігорю Богдановичу, прож. на вул. Стрийська, 14, кв. 3, Янголенко Наталії Богданівні, прож. на вул. Грицая, 116, с. Дорожів, земельну ділянку орієнтовною площею 910 кв. м. на вул. Дорошенка, 4, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.9. Гримайло Ірині Богданівні, прож. на вул. Л. Українки, 6, кв. 4, земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Тершак Софії Олексіївні, прож. на вул. Шептицького, 7, земельну ділянку орієнтовною площею 784 кв. м. на вул. Шептицького, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.11. Кривецькій Галині Іванівні, прож. на вул. Плебанія, 52, земельну ділянку орієнтовною площею 318 кв. м. на вул. Плебанія, 52, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.12. Фарановичу Івану Івановичу, прож. на вул. Турянського, 8, земельну ділянку орієнтовною площею 333 кв. м. на вул. Турянського, 8, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.13. Волкову Віталію Володимировичу, прож. на вул. Ленкавського, 3, кв. 14, м. Стрий, Дідусю Сергію Петровичу, прож. на В. Гора, 54, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 355 кв. м. на вул. В. Горі, 54, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.14. Іванів Христині Дмитрівні, прож. на вул. М. Грушевського, 103, кв. 25, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Гребінки, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Кулиняк Юлії Михайлівні, прож. на вул. В. Великого, 11, кв. 5, земельну ділянку орієнтовною площею 818 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Кос Андрію Зіновійовичу, прож. на вул. Стрийська, 260, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 828 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Мережко Валентині Олександрівні, прож. на пров. Студентський, 6, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18.Кишені Марії Василівні, прож. на вул. В. Гора, 35, кв. 4, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Холмській, 6/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.(присадибна ділянка).
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельної ділянки для обслуговування комплексу нежитлових будівель:
2.1. Бейзику Віталію Романовичу, прож. на вул. Данилишиних, 47, м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 835 кв. м. на вул. Б. Хмельницького, 37, для обслуговування цілісного майнового комплексу нежитлових будівель.
3. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових приміщень:
3.1. Макуху Юрію Степановичу, прож. на вул. Дрогобицька, 84, с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 374 кв. м. на вул. Пластунів, 44/1, для обслуговування нежитлового приміщення.
3.2. Макуху Юрію Степановичу, прож. на вул. Дрогобицька, 84, с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 3296 кв. м. на вул. Пластунів, 44/1, для обслуговування нежитлового приміщення.
3.3. Макуху Юрію Степановичу, прож. на вул. Дрогобицька, 84, с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 4535 кв. м. на вул. Пластунів, 44/1, для обслуговування нежитлового приміщення.
3.4. Макуху Юрію Степановичу, прож. на вул. Дрогобицька, 84, с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 1195 кв. м. на вул. Пластунів, 44/1, для обслуговування нежитлового приміщення.
3.5. Макуху Юрію Степановичу, прож. на вул. Дрогобицька, 84, с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 1083 кв. м. на вул. Пластунів, 44/1, для обслуговування нежитлового приміщення.
3.6. Макуху Юрію Степановичу, прож. на вул. Дрогобицька, 84, с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 3584 кв. м. на вул. Пластунів, 44/1, для обслуговування нежитлового приміщення.
4. Фізичним та юридичній особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення відповідної технічної документації з землеустрою. Розроблення документаці проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту