Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

02.09.2016 447

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ
від «_»_____ 2016 року № _

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 26 від 23.06.2016р., № 31 від 16.08.2016р., № 32 від 23.08.2016 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки):
1.1. Мицан Даниїлі Михайлівні, прож. на вул. Зелена, 55, с. Снятинка, земельну ділянку орієнтовною площею 230 кв. м. на вул. Ільницького, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Чаповській Світлані Іванівні, прож. на вул. Рильського, 32 , земельну ділянку орієнтовною площею 347 кв. м. на вул. Ільницького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Шафрану Юрію Петровичу, прож. на вул. М. Грушевського, 42/4, кВ. 14, земельну ділянку орієнтовною площею 834 кв. м. на вул. Воронного, 30, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.4. Цюх Теодозії Іванівні, прож. на вул. Нафтовиків, 22, земельну ділянку орієнтовною площею 651 кв. м. на вул. Нафтовиків, 22, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.5. Мицану Богдану Івановичу, прож. на вул. Ільницького, 7, земельну ділянку орієнтовною площею 531 кв. на вул. Ільницького, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.6. Фостик Наталії Павлівні, прож. на вул. Чайковського, 7, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 974 кв. м. на вул. Чайківського, 7, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.7. Подоляку Аркадію Теофільовичу, прож. на вул. Плебанія, 60, земельну ділянку орієнтовною площею 651 кв. м. на вул. Плебанія, 60, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.8. Гамків Анні Дмитрівні, прож. на вул. Самбірська, 90, кв. 30, земельну ділянку орієнтовною площею 856 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Козак Галині Іванівні, Козак Миколі Володимировичу, прож. на вул. Січових Стрільців, 9, кв. 1, Козак Миколі Миколайовичу, прож. на вул. В. Великого, 15, кв. 15, Лучечко Людмилі Михайлівні, прож. на вул. Січових Стрільців, 9, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Січових Стрільців, 9, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.10. Футалашу Руслану Романовичу, прож. на вул. Пулюя, 16, Футалаш Христині Володимирівні, прож. на вул. Бориславська, 53, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв. м. на вул. Бориславській, 53, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Даців Лілії Вячеславівні, прож. на вул. Самбірська, 108/1, кв. 60, земельну ділянку орієнтовною площею 620 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Кацьорі Миколі Мироновичу, прож. на вул. Самбірська, 74/1, кв. 10, земельну ділянку орієнтовною площею 615 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Сопотницькому Руслану Тарасовичу, прож. на вул. І. Пулюя, 2, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Горішня Брама, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Пельчару Михайлу Ярославовичу, прож. на вул. В. Великого, 66, кв. 25, земельну ділянку орієнтовною площею 640 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Гуліну Івану Степановичу, прож. на вул. Стрийська, 105, кв. 50, земельну ділянку орієнтовною площею 640 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Іванишину Анатолію Олександровичу, прож. на вул. Самбірська, 102, кв. 86, земельну ділянку орієнтовною площею 970 кв. м. на вул. Горішня Брама, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Кушнір Лідії Володимирівні, прож. на вул. Коваліва, 1, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Горішня Брама, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Медведик Марії Василівні, прож. на вул. Лемківська, 15, земельну ділянку орієнтовною площею 814 кв. м. на вул. Війтівська Гора, 37, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.19. Головацькому Михайлу-Олександру Михайловичу, прож. на вул. Миру, 8, с. Рихтичі, земельну ділянку орієнтовною площею 671 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Ніконець Ользі Михайлівні, прож. на вул. Стрийська, 134, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 950 кв. м. на вул. Стрийській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Яблонському Василю Михайловичу, прож. на вул. Грюнвальдська, 2, земельну ділянку орієнтовною площею 416 кв. м. на вул. Грюнвальдській, 2, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.22. Сеньківу Теодору Івановичу, прож. на вул. Вагилевича, 2/3, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Прокопишаку Олегу Богдановичу, прож. на вул. Л. Українки, 56, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 869 кв. м. на вул. Озерній, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Конончуку Андрію Володимировичу, прож. на вул. Є. Коновальця, 13, кв. 89, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Яворському Андрію Романовичу, прож. на вул. Шкільна, 12, с. Старе Село, земельну ділянку орієнтовною площею 912 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Бенько Наталії Юріївні, прож. на вул. Барського, 9, земельну ділянку орієнтовною площею 614 кв. м. на вул. Барського, 9, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.27. Волошину Богдану Івановичу, прож. на вул. Сагайдачного, 41/1, кв. 15, земельну ділянку орієнтовною площею 934 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування комплексу нежитлових будівель:
2.1. ТзОВ «Прогрес» (І. Муль), земельну ділянку орієнтовною площею 6141 кв. м. на вул. Б. Хмельницького, 35, для обслуговування комплексу нежитлових будівель.

3. Фізичним та юридичособам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова                                                                                                                   Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту