Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

30.05.2016 536

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від «___»_________ 2016 року № _____

Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 11 від 11.02.2016 року, № 22 від 19.05.2016р., №23 від 26.05.2016 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26  Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а :

  1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки):

1.1. Зайцю Василю Васильовичу, прож. на вул. Миру, 117, с. Добрівляни, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, 15, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.2. Дашкевич Марії Миколаївні, прож. на вул. Вербова, 21, земельну ділянку орієнтовною площею 165 кв. м. на вул. Вербовій, 21, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.3. Вачевській Наталії Леонідівні, прож. на вул. Січових Стрільців,21, с. Лішня, Мацьків Стеллі Леонідівні, прож. на вул.. Пушкіна, 17, кв. 7, земельну ділянку орієнтовною площею 211 кв. м. на вул. Івана Франка, 234, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.4. Поріцькій Анні Федорівні, прож. на вул. Війтівська Гора, 187/2, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Війтівська Гора, 187, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.5. Лучищаку Івану Миколайовичу, Лучищак Іванні Миколаївні, Чаповській Галині Іванівні, Лучищак Оксані Іванівні, прож. на вул. Плебанія, 12, кв. 1, Ганкевичу Ярославу Степановичу, Ганкевич Мирославі Василівні, прож. на вул. Плебанія, 12, кв. 2,  земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Плебанія, 12, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.6. Панич Оксані Володимирівні, прож. на вул. М. Грушевського, 48, корп. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 730 кв. м. на вул. М. Грушевського, 48, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.7. ОСББ «ЗОРІ» (З. Миронюк), земельну ділянку орієнтовною площею 1708 кв. м. та земельну ділянку орієнтовною площею 480 кв. м. на вул. Володимира Великого, 40, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

1.8. Войтович Орисі Володимирівні, прож. на вул. В. Івасюка, 41, с. Модричі, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Людкевича, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва:

2.1. Зайцю Василю Васильовичу, прож. на вул. Миру, 117, с. Добрівляни, земельну ділянку орієнтовною площею 354 кв. м. на вул. Винниченка, 15, для ведення садівництва.

  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлових приміщень:

3.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «ЕКО ПАК Україна» (В. Шпек),  земельну ділянку орієнтовною площею 309 кв. м. на вул. Стрийській, 443/25, для обслуговування нежитлової будівлі.

3.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «ТЕРМОПЛАСТ ПЛЮС» (Ю.Чигрин), земельну ділянку орієнтовною площею 4,0618 га обслуговування нежитлових будівель і споруд на вул. Грінченка, 12, та площею 0,4704 га для  обслуговування будівлі адмінкорпусу.

3.3. Комунальному підприємству «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» (Р.Шагала), земельну ділянку орієнтовною площею  0,007 га на вул. Самбірській, 130, для обслуговування будівель водопровідної насосної станції третього підйому.

3.4. Комунальному підприємству «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» (Р.Шагала), земельну ділянку орієнтовною площею  0,01 га на вул. Шептицького, 16/3, для обслуговування будівель водопровідної насосної станції третього підйому.

3.5. Комунальному підприємству «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» (Р.Шагала), земельну ділянку орієнтовною площею  0,008 га на вул. П. Орлика, 20/2, для обслуговування будівель водопровідної насосної станції третього підйому.

3.6. Комунальному підприємству «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» (Р.Шагала), земельну ділянку орієнтовною площею  0,012 га на вул. Бориславській, 1, для обслуговування будівель водопровідної насосної станції третього підйому.

3.7. Комунальному підприємству «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» (Р.Шагала), земельну ділянку орієнтовною площею  0,0048 га на вул. М. Грушевського, 89, для обслуговування будівель водопровідної насосної станції третього підйому.

3.8. Комунальному підприємству «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» (Р.Шагала), земельну ділянку орієнтовною площею  0,0126 га на вул. М. Грушевського, 42, для обслуговування будівель водопровідної насосної станції третього підйому.

  1. Фізичним та юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

 

         Міський голова                                                                            Т. Кучма  

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту