Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

04.05.2016 575

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від «___»_________ 2016 року № _____

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи  № 18 від 29.03.2016р., № 19 від 14.04.2016р., № 20 від 21.04.2016р., №21 від 26.04.2016р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26  Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а :

  1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки):

1.1. Мазуру Роману Тарасовичу, прож. на вул. Івана Франка, 77, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Івана Франка, 77 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.2. Фарбітник Катерині Андріївні, прож. на вул. Рихтицька, 23, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Рихтицькій, 23, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.3. Кустенку Володимиру Васильовичу, прож. на вул. Шкільна, 11, с. Нагуєвичі, земельну ділянку орієнтовною площею 905 кв. м. на вул. Залужанській, 23, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.4. Кокотайлу Йосипу Андрійовичу,  Процак Мирославі Євгенівні, прож. на вул. Гоголя, 3/1 , земельну ділянку орієнтовною площею 709 кв. м. на вул. Гоголя, 3/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.5. Романів Оксані Володимирівні, Романіву Степану Михайловичу, Романів Христині Степанівні, прож. на вул. В. Стуса, 19,  земельну ділянку орієнтовною площею 734 кв. м. на вул. В. Стуса, 19, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.6. Сеніву Володимиру Васильовичу, прож. на вул. Плебанія, 3, земельну ділянку орієнтовною площею 444 кв. м. на вул. Плебанія, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.7. Комишану Миколі Кириловичу, Сов’як Ірині Василівні, прож. на вул. Зарічна, 6, земельну ділянку орієнтовною площею 520 кв. м. на вул. Зарічній, 6, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.8. Чарношу Андрію Ярославовичу, прож. на вул. Шашкевича, 29, кв. 2 Чарношу Ігорю Ярославовичу, прож. на вул. Шашкевича, 29, кв. 1, Сопотницькій Галині Миколаївні, Анонченко Ірині Романівні, Лободі Руслані Романівні, Анонченку Максиму Володимировичу, прож. на вул. Шашкевича, 29, кв. 3, Фоку Михайлу Михайловичу, прож. на вул. Залужна, 20/1, с. Биків, земельну ділянку орієнтовною площею 693 кв. м. на вул. Шашкевича, 29, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.9. Муц Галині Романівні, прож. на вул. Грабовського, 15, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. І. Франка, 330, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.10.  Бродяк Іванні Василівні, прож. на вул. В. Гора, 182/1, Траповій Уляні Василівні, прож. на пров. Виноградному, 47, земельну ділянку орієнтовною площею 756 кв. м. на пров. Виноградному, 47, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.11. Савшак Любові Степанівні, прож. на вул. Коцюбинського, 13, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. С. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.12. Косику Олегу Осиповичу, Косику Леву Осиповичу, прож. на вул. 22 Січня, 102, земельну ділянку орієнтовною площею 774 кв. м. на вул. 22 Січня, 102, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.13. Сікорі Лілії Тадеївні, прож. на вул. Четарів, 2, земельну ділянку орієнтовною площею 767 кв. м. на вул. Четарів, 2, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.14. Турик Ользі Іванівні, прож. на вул. Східна, 3, Кобрій Галині Іванівні, прож. на вул. Зарічна, 15а, с. Ст. Кропивник, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Східній, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.15. Волошанській Любові Іванівні, прож. на вул. Зарічна, 45/1, Нафус Мирославі Осипівні, прож. на вул. Зарічна, 35, земельну ділянку орієнтовною площею 501 кв. м. на вул. Зарічній, 35, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1.16. Татарському Михайлу Васильовичу, прож. на вул. Черняховського, 12, земельну ділянку орієнтовною площею 585 кв. м. на вул. Вербицького, 12, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва:

2.1. Борис Оксані Іванівні, Леву Теодору Бенедиктовичу, прож. на вул. Січових Стрільців, 46, земельну ділянку орієнтовною площею  167  кв. м. на вул. Січових Стрільців, 46, для   ведення садівництва.

2.2. Гаркот Анастасії Василівні, прож. на вул. Самбірська, 94, кв. 46, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. в СТ «Здоров’я», для ведення садівництва.

2.3. Дуню Юрію Михайловичу, прож. на вул. М. Грувшевського, 66, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 440 кв. м. в СТ «Здоров’я», для ведення садівництва.

2.4. Федурко Марії Іванівні, прож. на вул. Ю. Дрогобича, 11, земельну ділянку орієнтовною площею  180  кв. м. на вул. Ю. Дрогобича (біля буд. № 11), для   ведення садівництва.

2.5. Очич Ользі Петрівні, прож. на вул. Шевченка, 37а, кв. 8, земельну ділянку орієнтовною площею  242  кв. м. на вул. Св. Юра, для   ведення садівництва.

  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлових приміщень:

3.1. Настьошину Степану Євгеновичу, прож. на вул. Шевченка, 32, земельну ділянку орієнтовною площею 189 кв. м. на вул. А. Шевченка, 32,, для  обслуговування нежитлового приміщення.

3.2. Шумаді Сергію Володимировичу, прож. на вул. О. Теліги, 14, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 2300 кв. м. на вул. Гайдамацькій, 28, для  обслуговування нежитлового приміщення.

3.3. Редакції Народного Часопису «Галицька Зоря» (В.Турмис), земельну ділянку орієнтовною площею 69 кв. м. на вул. Шевченка, 14, для обслуговування нежитлового приміщення та існуючого кіоску.

3.4. Комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (І. Хомяк), земельну ділянку орієнтовною площею 1530 кв. м. на вул. Індустріальній, 1а, для обслуговування заїзду автотранспорту, стоянки автомобілів та пішохідної зони.

  1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування та будівництва гаражів.

4.1. Кавчаку Василю Михайловичу, прож. на вул. Самбірська, 92, кв. 18, земельну ділянку орієнтовною площею 32 кв. м. на вул. Шептицького (біля буд. № 2), для  будівництва та обслуговування гаражу.

4.2. Мельнику Анатолію Миколайовичу, прож. на вул. Грюнвальдська, 14, кв. 45, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв. м. на вул. Грюнвальдській, (біля буд. № 1), для  будівництва та обслуговування гаражу.

4.3. Куць Катерині Миколаївні, прож. на вул. В. Гора, 179, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 50 кв. м. на вул. В. Горі, (біля буд. № 179), для  будівництва та обслуговування гаражу.

4.4. Кушніру Дмитру Степановичу, прож. на вул. В. Великого, 2, кв. 96, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв. м. на вул. В. Великого, (біля буд. № 2), для  будівництва та обслуговування гаражу.

4.5. Хоронжику Володимиру Валентиновичу, прож. на вул. Ю. Дрогобича, 34, кв. 8, земельну ділянку орієнтовною площею 19 кв. м. на вул. Ю. Дрогобича, для  будівництва та обслуговування гаражу.

  1. Фізичним та юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

         Міський голова                                                                            Т. Кучма  

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту