Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна

02.09.2019 705

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок під об’єктами  нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2019 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок під об’єктами
нерухомого майна

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 125 від 11.07.2019р., № 127 від 01.08.2019р., № 128 від 08.08.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомо майна:
1.1. Петруняку Роману Михайловичу, прож. с. Нове Село, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 13 кв. м. на вул. П. Орлика, 1/1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.2. Петруняку Роману Михайловичу, прож. с. Нове Село, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 13 кв. м. на вул. П. Орлика, 2/1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.3. Угрин Мар’яні Олексіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 18 кв. м. на вул. Самбірській, 78/13, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.4. Гуляновичу Степану Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 32 кв. м. на вул. Ш. Алейхема, 10, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.5. Гайдуку Михайлу Васильовичу, прож. с. Мокряни, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 50 кв. м. на вул. Самбірській, 78/18, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.6. Бучинській Галині Йосипівні, прож. м. Дрогобич., земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв. м. на вул. Трускавецькій, 67/3, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.7. Самбірській квартирно – експлуатаційній частиаі (району) (А.Шаповалов), земельну ділянку орієнтовною площею 40000 кв. м. на вул. Холмській, для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України.
1.8. Самбірській квартирно – експлуатаційній частиаі (району) (А.Шаповалов), земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Сахарова, для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України.
1.9. Гучку Івану Леоновичу, прож. с. Іванів, Старосамбірського району, земельну ділянку орієнтовною площею 1264 кв. м. на вул. Тураша, 20, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
2. Фізичним та юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту