Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Костирку Т.І.

01.11.2019 707

Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки Костирку Т.І.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2019 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки Костирку Т.І.

Розглянувши клопотання Костирка Т.І. про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Костирку Тарасу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
2. Фізичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту