Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування гаражів

06.01.2020 1018

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування гаражів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування гаражів

Розглянувши клопотання фізичних про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 132 від07.10.2019р., № 133 від 16.10.2019р., № 135 від 14.11.2019р., № 136 від 28.11.2019р., № 137 від 13.12.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
1.1. Микало Ігорю Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 36 кв. м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Хемичу Тарасу Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв. м. на вул. В. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Хемичу Федору Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв. м. на вул. В. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Гіньку Андрію Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 50 кв. м. на вул. М.Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Ониську Роману Гнатовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв. м. на вул. М.Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.6. Мартишу Руслану Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв. м. на вул. Чапельського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.7. Хомошу Степану Павловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 56 кв. м. на вул. Св. Юра, 28, для будівництва індивідуального гаражу.
1.8. Гнатишин Надії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 5 кв. м. на вул. Братів Кицилів, для будівництва індивідуального гаражу.
1.9. Наю Андрію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв. м. на вул. Грушевського, 79/2 для будівництва індивідуального гаражу.
1.10. Хемичу Володимиру Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв. м. на вул. В. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Ступці Олегу Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 57 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. Шимелюк Людмилі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв. м. на вул. Київській, для будівництва індивідуального гаражу.
2. Фізичним особам, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту