Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

12.03.2020 1106

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 136 від 28.11.2019р., № 137 від 13.12.2019р., № 140 від 20.02.2020р., № 141 від 05.03.2020 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Височан Світлані Вікторівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 696 кв. м. на вул. Трускавецькій у кварталі індивідуальної забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 93).
1.2. Бокало Катерині Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 667 кв. м. на вул. Трускавецькій у кварталі індивідуальної забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 74).
1.3. Коник Надії Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 737 кв. м. на вул. Трускавецькій у кварталі індивідуальної забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 84).
1.4. Онищенку Івану Пилиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 734 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 90).
1.5. Гульченко Ірині Григорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 818 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Тишкевич Мар’яні Миколаївні, прож. М. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Кухтяку Василю Миколайовичу, прож. м. Дубляни, земельну ділянку орієнтовною площею 986 кв. м. на вул. Самбірська, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Галіву Миколі Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Погорілому Геннадію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 870 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Стецишин Ярославі Михайлівні прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 850 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Ільницькій Наталії Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 990 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Петречку Юрію Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Король Христині Ігорівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Періг Оксані Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 672 кв. м. на вул. Трускавецькій у кварталі індивідуальної забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 6).
1.15. Гук Софії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 910 кв. м. на вул. Стрийській, 148, 150, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту