Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, для учасників АТО

12.03.2020 1082

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків,  для учасників АТО

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків,
для учасників АТО

Розглянувши заяви учасників АТО про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 139 від 30.01.2020р., № 140 від 20.02.2020р.), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Шутову Андрію Валентиновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Фабричній, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.2. Матвіїву Ярославу Тарасовичу, прож. с. Старичі, Яворівського району, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Трускавецькій у кварталі індивідуальної забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 43), як учаснику АТО.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту