Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна

12.03.2020 1110

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок під об’єктами  нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2020 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок під об’єктами
нерухомого майна

Розглянувши заяви фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 135 від 14.11.2019р., від № 136 від 28.11.2019р., № 140 від 20.02.2020р., № 141 від 05.03.2020р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії:
1.1. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв. м. на вул. К. Карого, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.2. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв. м. на вул. Самбірській, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.3. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв. м. на вул. Наливайка, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.4. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв. м. на вул. Світанок, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.5. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв. м. на вул. Тураша, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування:
2.1. Одинак Надії Антонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 156 кв. м. на вул. А. Шептицького, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
3. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі:
3.1. Кухару Володимиру Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 70 кв. м. на пл. Злуки, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
4. Фізичним та юридичній особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту