Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО

11.05.2020 1100

Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд, як учаснику АТО

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд,
як учаснику АТО

Розглянувши клопотання учасника АТО про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 144 від 07.05.2020р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

 1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:

1.1. Вишницькому Станіславу Андріановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.

2. Фізичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту