Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна

11.05.2020 1079

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок під об’єктами
нерухомого майна

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 144 від 07.05.2020р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомо майна:

1.1. Стасінчуку Руслану Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 41 кв. м. на вул. О. Гончара, 1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

1.2. Приватному підприємству «АТОЛ» (О. Бунь), земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв. м. на вул. В. Гора, 48, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

1.3. Піцуру Михайлу Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 227 кв. м. на вул. Механізаторів, 1, для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

1.4. Дрогобицькій госпрозрахунковій ремонтно-будівельній дільниці протипожежних робіт Львівського обласного спеціалізованого РБП ПР          (Д. Савчин), земельну ділянку орієнтовною площею 1939 кв. м. на вул. І. Вільде, 12, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

2. Юридичним та фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту