Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна

22.06.2020 1429

Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2020 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки під об’єктом
нерухомого майна

Розглянувши заяви фізичної та юридичної осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна:
1.1. ТзОВ «Фінансова компанія «Українська фінансова об’єднана група» (А. Жерелик), земельну ділянку площею 4,979 га. на вул. Самбірській, 3, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості..
1.2. Драб Марії Михайлівні, прож. в с. Воля, Дрогобицький район, земельну ділянку орієнтовною площею 96 кв. м. на вул. Гончара, 2/2, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Фізичній та юридичній особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту