Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки

07.09.2020 1680

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельної ділянки

Розглянувши клопотання Релігійної громади УГКЦ блаженних священомучеників Северіяна, Якима та Віталія, ієромонахів дрогобицьких (о. І. Паньків) про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 147 від 07.08.2020 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування церкви:
1.1. Релігійній громаді УГКЦ блаженних священомучеників Северіяна, Якима та Віталія ієромонахів дрогобицьких (о. І. Паньків) у м. Дрогобичі Львівської області, земельну ділянку орієнтовною площею 1,4116 га. на вул. Є. Коновальця, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту