Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражу

07.09.2020 1670

Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та  обслуговування гаражу

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для будівництва та
обслуговування гаражу

Розглянувши клопотання фізичної особи про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 146 від 21.07.2020р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.
1.1. Борис Світлані Олексіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 17 кв. м. на вул. 22 Січня, 40, гараж 1, для будівництва індивідуального гаражу.
2. Фізичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту