Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку

07.09.2020 1643

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва
та обслуговування багатоквартирного
житлового будинку

Розглянувши клопотання ОСББ «Тарнавського 15» про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 146 від 21.07.2020 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку:
1.1. ОСББ «Тарнавського 15» (М. Марчук), земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Тарнавського, 15, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту