Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктам нерухомого майна

12.10.2020 1811

Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки під об’єктам  нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки під об’єктам
нерухомого майна

Розглянувши заяву Микитин Н.В. про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», », в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада  в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктам нерухомого майна:
1.1. Микитину Назарію Володимировичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 50 кв. м. на вул. Грушевського, 44/3, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).
2. Фізичній особі, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту