Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вул. Парковій

12.10.2020 1765

Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для  будівництва та  обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд   на вул. Парковій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2020 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для  будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд  
на вул. Парковій

Розглянувши клопотання Чмирід І. М. про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №149 від 02.10.2020р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Чмирід Ігорю Мироновичу,  прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Парковій (діл. №5), для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту