Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруди на вул. Парковій

12.04.2021 2871

Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруди  на вул. Парковій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від _________________ 2021 року № _______

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруди
на вул. Парковій

Розглянувши клопотання КП «Управління капітального будівництва» та заяву гр. Вербовського Л.А. про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин протоколи (№ 6 від 22.03.2021р.,), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Вербовському Леоніду Анатолійовичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. в кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, (ділянка № 22), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичній особі, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту