Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва

12.04.2021 2854

Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для  індивідуального садівництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від _____________2021 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для
індивідуального садівництва

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 5 від 12.02.2021р., № 6 від 22.03.2021р., № 8 від 09.04.2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України, міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва:
1.1. Михальчишину Ярославу Олексійовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. на вул. Жупній, в м. Стебнику, для індивідуального садівництва.
1.2. Мельник Оксані Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1185 кв. м. на вул. Трускавецькій, для індивідуального садівництва.
1.3. Федашу Івану Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Винниченка, для індивідуального садівництва.
1.4. Фірко Ганні Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 716 кв. м. у СТ «Світанок», для індивідуального садівництва.
1.4. Герназі Ванді Ричардівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. на у СТ «Світанок», для індивідуального садівництва.
1.5. Жеплінській Олександрі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Ш. Руставелі, для індивідуального садівництва.
1.6. Стецьків Ірині Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 789 кв. м. на вул. Людкевича, для індивідуального садівництва.
1.7. Устименку Назару Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 280 кв. м. на вул. Рихтицькій, для індивідуального садівництва.
1.8. Сальо Світлані Леонідівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 271 кв. м. на вул. О. Теліги, для індивідуального садівництва.
1.9. Шмідту Сергію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Б. Хмельницького, для індивідуального садівництва.
1.10. Котляру Володимиру Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв. м. на вул. Б. Хмельницького, для індивідуального садівництва.
1.11. Соколовичу Михайлу Августиновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.12. Венцу Олегу Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на пров. Вокзальному, для індивідуального садівництва.
1.13. Марцишину Мирославу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 756 кв. м. на вул. Гайдамацькый, для індивідуального садівництва.
1.14. Березовській Вірі Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.15. Попів Мирославі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 180 кв. м. на вул. П. Орлика, для індивідуального садівництва.
1.16. Дубовій Ірині Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 681 кв. м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.17. Рожику Тарасу Васильовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. КСТ «Зелений гай» в м. Стебнику, для індивідуального садівництва.
1.18. Білику Назарію Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 150 кв. м. на вул. І. Франка, для індивідуального садівництва.
1.19. Бриньку Василю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 750 кв. м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.20. Угрин Мар’яні Олексіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 680 кв. м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
1.21. Кісері Ірині Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 150 кв. м. на вул. В. Великого, для індивідуального садівництва.
2. Фізичним особам, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту