Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів

16.06.2021 3365

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для будівництва
індивідуальних гаражів

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №13 від 25.05.2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
1.1. Пацулі Юрію Борисовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 38 кв. м. на вул. Чорновола в м. Стебник, для будівництва індивідуального гаражу.
1.2. Летнянчин Ірині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 41 кв. м. на вул. Прорізній, для будівництва індивідуального гаражу.
1.3. Батюк Зінаїді Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв. м. на вул. Майдан Злуки, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Яцюшці Івану Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв. м. на вул. Майдан Злуки, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Котику Івану Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв. м. в районі вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.6. Партиці Владиславу Андрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв. м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.7. Андрійціву Ігорю Семеновичу, прож. с. Грушів, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 23 кв. м. на вул. Стуса, для будівництва індивідуального гаражу.
1.8. Белінському Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв. м. на вул. Стрийській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.9. Ковальчуку Юрію Миколайовичу, прож. с. Новосілки, Вишгородського району, Київської області, земельну ділянку орієнтовною площею 87 кв. м. на вул. Холмській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.10. Кирчею Андрію Васильовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 75 кв. м. на вул. Куліша, 1/1, в м. Стебник, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Хом’яку Роману Стефановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 29 кв. м. на вул. Війтівська Гора, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. Головацькій Вірі Федорівні, прож. с. Лішня, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв. м. на вул. Сагайдачного в с. Лішня, для будівництва індивідуального гаражу.
1.13. Кузнєцову Валерію Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 93 кв. м. на вул. І. Франка, для будівництва індивідуального гаражу.
1.14. Терлецькому Сергію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв. м. на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
1.15. Мойшевич Надії Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 50 кв. м. на вул. Злуки, для будівництва індивідуального гаражу.
1.16. Деркачу Ігорю Йосифовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 25 кв. м. на вул. Будівельній, для будівництва індивідуального гаражу.
1.17. Федак Зоряні Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв. м. на вул. Будівельній, для будівництва індивідуального гаражу.
1.18. Гнатківу Ярославу Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв. м. на вул. Рихтицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.19. Матвєєву Андрію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 41 кв. м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.20. Ткачю Ігорю Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 97 кв. м. на вул. Холмській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.21. Айзенбарту Івану Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 39 кв. м. на вул. І. Франка, для будівництва індивідуального гаражу.
1.22. Василюку Богдану Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 85 кв. м. на пров. Трускавецькому, для будівництва індивідуального гаражу.
2. Фізичним особам, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту